Gevel

Gevelreiniging is het reinigen en onderhouden van de gevel van uw woning of bedrijfspand. De gevel wordt gereinigd waarbij mos, algen, stof, zand, klimop en ander vuil worden verwijderd. Hierdoor krijgt uw woning of bedrijfspand weer een nieuwe uitstraling.

Door uw gevel te reinigen zorgt u er ook voor dat u minder (snel) kosten krijgt voor extra reparaties voor bijvoorbeeld het renoveren van uw gevel. Bovendien zal de waarde van uw woning stijgen, of in ieder geval niet afnemen. Gevelreiniging zou het beste iedere paar jaar moeten gebeuren. Het is een belangrijke vorm van onderhoud.

Hoe reinigen wij uw gevel?

Aanslag op gevels komt door weersomstandigheden. Het ziet er alleen niet fris uit, maar het kan ook schade opleveren aan het huis. Wij reinigen uw gevel met stoom. Dit is de manier om het milieu zo min mogelijk te belasten. Hoe minder chemische stoffen, hoe beter. onze stoomcleaner bereikt temperaturen tot 150 graden. In combinatie met de hoge druk laat vervuiling, zoals mos, aanslag, klimop en algen) op de gevels direct los.
Door gebruik van onze eigen hoogwerker hoeven we u gevel niet te betreden. (geen ladderschade)